Fudbal

Barcelona s igračem više osvojila samo bod protiv Alavesa, Pjaniću 45 minuta

Alaves poveo nakon komične reakcije golmana Barcelone.

Barcelona - Alaves - Twitter

Barcelona je remizirala na gostovanju kod Alavesa 1:1.

Domaći su poveli u 31. minuti nakon neshvatljive greške golmana Katalonaca.

Nakon sasvim bezazlene situacije, sve se pretvorilo u agoniju kada je Žerar Pike (Gerrard Pique) vratio loptu svom golmanu.

Brazilac Neto se “izgubio”, lopta mu je prošla kroz noge, a tu komičnu situaciju iskoristio je napadač Alavesa Luis Rioha (Rioja) i pospremio loptu u mrežu za neočekivano vodstvo svog tima.

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić u igru je ušao na početku drugog poluvremena.

Domaći su ostali s igračem manje u 62. minuti kada je Žota (Jota) zbog neopreznog starta nad Pikeom zaradio drugi žuti karton.

Ni minuta nije trebala gostima da izjednače. Antoan Grizman (Antoine Griezmann) je iskoristio grešku odbrane domaćih i pogodio za 1:1.

Do kraja susreta Barcelona nije pronašla put do gola Alavesa pa je tako osvojila osmi bod ove sezone koliko ima i Alaves, prenosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh