Fudbal

Feđa Dudić uoči utakmice protiv Željezničara: “Stanje na tabeli pokazuje koliko su ozbiljna ekipa”

Trener Veleža najavio duel protiv Željezničara.

Feđa Dudić - Sport1.oslobodjenje.ba

U okviru 12. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, fudbaleri Veleža će sutra u Vrapčićima dočekati sarajevski Željezničar, a utakmica je na rasporedu od 17 sati.

Trener Veleža, Feđa Dudić, u najavi pomenutog susreta prvo se prisjetio se poraza na Grbavici u prvom kolu ove sezone. On je kazao kako poraz od 3:0 na Grbavici nije bio davno te da je to bilo jedno prizemljenje za njegovu ekipu.

Tada smo shvatili da ne trebamo letjeti visoko, ali mi imamo kvalitet. Na toj utakmici smo stvorili dovoljan broj prilika, da smo postigli pogodak na vrijeme, ko zna šta bi kasnije bilo“, kazao je Dudić.

On je potom istakao kako trenutno stanje na tabeli pokazuje koliko je Željezničar ozbiljna ekipa, i da prema sutrašnjem protivniku imaju svaki respekt.

Neko će reći da Željezničar ne igra lijepo za oko, ali oni pobjeđuju i uzimaju bodove. Želimo pobjedom pokazati da smo ozbiljna ekipa i da možemo konkurisati za prve četiri pozicije“, istakao je Dudić, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh