Fudbal

Ovaj pogodak morate vidjeti: Bivši fudbaler Sarajeva pogodio kao Baka Slišković

Spektakularan pogodak.

Gol - Screenshot

U okviru šesnaestine finala Kupa Austrije, Admira je na domaćem terenu sinoć ugostila Kapfenberg, a konačan rezultat glasio je 2:3 nakon boljeg izvođenja penala, prenosi “Sport1“.

Jedan od pogodaka za ekipu Kapfenberga postigao je bivši fudbaler Slobode, Elvedin Herić, koji je šutirao direktno iz kornera u 49. utakmici pomenutog meča, i na spektakularan način stigao do gola.

Herić je podsjetio na majstoriju legendarnog Blaža Sliškovića, koji je 1984. godine u prvoj utakmici finala Kupa Jugoslavije protiv Crvene zvezde, pogodio direktno iz kornera.

Podsjetimo, Elvedin Herić je u dosadašnjoj karijeri igrao za FK Sarajevo, NK Triglav i Slobodu.

Pogledajte njegovu majstoriju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh