Fudbal

Toni Šunjić: “Sretno Bosno i Hercegovino, moja domovino!”

Bh. reprezentativac Toni Šunjić uputio je poruku svojim kolegama koji večeras na sarajevskom stadionu Grbavica igraju baražnu utakmicu protiv reprezentacije Sjeverne Irske.

Toni Šunjić - Reprezentacija.ba

Šunjić neće moći igrati ovaj meč jer se nalazi u karantinu nakon što je iz Rusije prešao u Kinu, tačnije iz moskovskog Dinama u Peking Guanu.

Iako sam prisilno propustio ovo okupljanje, to ne znači da nisam srcem i dušom uz vas. Itekako, moje misli i želje imaju samo jedan cilj – POBJEDU! Poznavajući izbornika, stručni stožer i moje kolege na terenu, uvjeren sam u to! Igrajte za navijače koji su nas pratili širom svijeta, do dalekog Brazila. Značimo im previše da bi ih razočarali. Sretno Bosno i Hercegovino, moja domovino!“, napisao je Šunjić na Facebooku.

Utakmica počinje u 20:45 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh