Fudbal

Ibrahimović se počastio Porscheom i poslao poruku: Sretan rođendan Zlatanu

Jedan od najboljih napadača svijeta u posljednjih 20 godina Zlatan Ibrahimović danas slavi 39. rođendan.

Zlatan Ibrahimović - Screenshot/Instagram

ako je u poznim igračkim godinama Ibrahimović igra fantastično. Pokazao je da mu godine ne mogu ništa u finišu prošle sezone, ali i na početku nove kada je u prvom kolu postigao oba pogotka u trijumfu Milana protiv Bologne rezultatom 2:0.

Ibrahimović se trenutno nalazi u karantinu zbog pozitivnog nalaza na koronavirus. Nekoliko sati uoči utakmice protiv norveškog Bodo/Glimta u trećem pretkolu Evropske lige (24. septembar) Milan je objavio kako je Ibrahimović pozitivan i još uvijek se čeka njegov povratak na teren.

View this post on Instagram

Happy Birthday to Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Zlatan je danas na društvenim mrežama objavio fotografiju bordo Porschea 911 Targa 4S Heritage Design Edition uz poruku:

“Sretan rođendan Zlatanu”.

Očekuje se da se Ibrahimović na teren vrati nakon reprezentativne pauze, a u međuvremenu fantastični Šveđanin trenira u svom domu i održava formu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh