Fudbal

Muhamed Bešić moguće pojačanje Glasgow Rangersa

Neko me upravo pitao je li Mo Bešić u Glasgowu na ljekarskim pregledima kod Rangersa. To bi za mene bila vijest da jeste, rekao je Steven Gerrard, menadžer Rangersa

Muhamed Bešić - Readeverton.com

Prema navodima britanskih medija Muhamed Bešić, fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine (BiH) blizu je dolaska u Glasgow Rangers. Neki su čak objavili i da je došao na ljekarske preglede u Rangerse, na šta je menadžer Steven Gerrard kazao da bi za njega to bila vijest, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Slušajte, danas ovdje neću spominjati nijedno ime”, poručio je Gerrard danas novinarima i dodao:

“Neko me upravo pitao je li Mo Bešić u Glasgowu na ljekarskim pregledima kod Rangersa. To bi za mene bila vijest da jeste. Ništa se nije promijenilo u smislu onoga što pokušavamo učiniti u posljednjih nekoliko dana prelaznog roka. Rukovodstvo i ja još uvijek pokušavamo dovesti igrača za kojeg osjećamo da nam je potreban. Ali, moramo vidjeti kako će se situacija odvijati u sljedeća tri dana u smislu dolazaka i odlazaka. Teško je to kontrolisati, jer nikad ne znate šta će vam se pojaviti na stolu i hoćete li uspjeti nekoga dovesti na vrijeme.”

Bešić je i dalje fudbaler Evertona s kojim ima ugovor do juna 2021. godine. Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Sheffield Unitedu, a prethodnu u Middlesbroughu. Karijeru je počeo u HSV-u, a igrao je još za Ferencvaros iz kojeg je 2014. godine stigao na Goodison Park. Bh. fudbaler je za “karamele” odigrao 56 takmičarskih utakmica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh