Fudbal

Transfer karijere pred bh. reprezentativcem: Zmaj tražio transfer, velikan odmah ‘pokucao’ na vrata

Bosanskohercegovački reprezentativac Edin Višća tražio je od čelnika Basaksehira da ga puste da napusti klub poslije trećeg uzastopnog poraza u Superligi, ovaj put od Karagumruka.

Edin Višća - Sport1.oslobodjenje.ba

Kako javljaju mediji u Turskoj, Višća želi napustiti klub što je moguće prije budući da je do kraja prelaznog roka ostalo veoma malo vremena.

U prilog Basaksehiru ne ide ni činjenica da Višća ima još godinu ugovora sa ovim klubom i da će sljedećeg ljeta otići kao slobodan igrač.

Fenerbahce je odmah reagovao poslije ovakve odluke nekadašnjeg fudbalera Željezničara i želi iskoristiti ovu priliku što je moguće prije.

Čelnici Fenerbahcea ‘pokucali’ su na vrata zvaničnika aktuelnog prvaka Turske, te je ponuda ista kao i ranije. Novac i određeni igrači.

Sada je situacija drugačija nego ranije i očekuje se da će Basaksehir ovu ponudu od strane turskog velikana i prihvatiti, te će Višća u nastavku sezone nositi dres Fenerbahcea, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh