Fudbal

Postignut dogovor, Edin Džeko potpisuje za Juventus: Evo koliko će zarađivati po sezoni

Za Dijamanta je spreman ugovor na dvije godine po kojem bi Džeko trebao zarađivati sedam miliona eura po sezoni

Edin Džeko - Agencije

Medijator Edina Džeke u Italiji, Silvano Martina, potvrdio je za N1 da će bh. napadač u sljedećih 48 sati postati igrač Juventusa.

Transfer kapitena naše reprezentacije, koji zavisi od dolaska poljskog napadača Arkadiusza Milika u redove “Vučice”, na samom je kraju, a Martina je potvrdio za N1 da čim klub iz glavnog grada Italije objavi da je Poljak novi igrač Rome, Džeko će potpisati ugovor sa “Starom damom”.

Oba kluba žure sa objavama novih igrača jer u subotu počinje Italijanska Serija A, a Milik bi trebao igrati u utakmici protiv Verone.

Za Dijamanta je spreman ugovor na dvije godine po kojem bi Džeko trebao zarađivati sedam miliona eura po sezoni, skoro jednaku cifru koju zarađuje u Romi (7,5 miliona).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh