Fudbal

Kćerka Kolumbijke iz raznijetog džipa voli fudbalere: Viđena u zagrljaju Cristiana Ronalda

Sonja ima kćerku koja je model i manekenka i dobro je poznata javnosti.

Sonja Suarez Gomez - Instagram

U trenutku eksplozije automobila na Novom Beogradu u kojoj je ubijen Strahinja Stojanović sa njim je bila i Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja na društvenim mrežama ima mnoštvo njihovih zajedničkih fotografija, piše “Kurir“.

Sonja ima kćerku koja je model i manekenka i dobro je poznata javnosti.

Naime, Paula je veoma aktivna na društvenim mrežama, a slavu je stekla kada su procurili snimci njenog intimnog druženja sa Kristijanom Ronaldom.

Ti snimci su isplivali 2016. godine, a tada su portugalski mediji tvrdili da su ljepotica iz Bogote i najplaćeniji fudbaler na svijetu u svojim strastima uživali samo jednu noć, nakon što je on upoznao u jednom noćnom klubu na Ibici.

Ronaldo je te večeri slavio sa prijateljima titulu prvaka Evrope koju je osvojio sa Real Madridom. Ni Paula, a ni Ronaldo nisu demantovali sporne video snimke, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh