Fudbal

Reprezentacija BiH večeras protiv Poljske: Sretno Zmajevi!

Meč drugog kola grupe 1 UEFA A Lige nacija Bosna i Hercegovina-Poljska na programu je danas u 20:45 sati.

avaz

Utakmicu će voditi sudijska četvorka iz Turske. Glavni sudija je Cüneyt Çakır, a pomagaće mu Bahattin Duran i Tarik Ongun. Četvrti sudija je Hüseyin Göçek.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević izjavio je kako je tim spreman za meč UEFA Lige nacija protiv Poljske i da je ”unutar tima dogovoreno šta i kako treba raditi na terenu”, te je dodao da vjeruje u pobjedu.

Bajević je na konferenciji novinarima kazao da je selekcija BiH imala problema sa igračima koji nisu igrali utakmice i povrede igrača koje pokušavaju sanirati.

Nismo iznenađeni remije Bosne i Hercegovine u Italiji. Poštujemo BiH. Protiv Italije vidjeli smo disciplinovanu igru BiH i na osnovu toga se i pripremamo za meč, rekao je u Zenici Jerzy Brzeczek, selektor fudbalske reprezentacije Poljske.

Najavio je da će u susretu drugog kola UEFA Lige nacija napraviti određene izmjene u timu, u odnosu na onaj koji je u prvom, prije dva dana, poražen u Amsterdamu od Holandije. (BHRT)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh