Fudbal

Uskoro moguće prisustvo publike na utakmicama fudbalske Premijer lige BiH

Predstavnici Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Ministarstva zdravlja Federacije BiH održali su danas sastanak u Sarajevu.

Navijači - Ilustracija / Fena

Na sastanku se razgovaralo o mogućnosti prisustva publike na utakmicama Premijer lige BiH pod posebnim uslovima i uz određena ograničenja, saopšteno je u utorak iz N/FS BiH, prenosi Anadolu Agency.

O ovoj temi će se razgovarati na narednom sastanku Kriznog štaba Ministarstva zdravlja FBiH i postoji mogućnost da se u narednom periodu odobri prisustvo publike na utakmicama.

N/FS BiH su na sastanku predstavljali izvršni direktor Sektora za sport Elmir Pilav, predsjednik Takmičarske komisije Milorad O. Lale i potpredsjednik Komiteta za sportsku medicinu Adnan Šatrović, dok su u ime Ministarstva zdravstva prisustvovali pomoćnik ministra za javno zdravlje Goran Čerkez i savjetnik ministra Vedran Marčinko.

Predstavnici N/FS BiH u srijedu će o istoj temi razgovarati i sa predstavnicima Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh