Fudbal

Lionel Messi se jutros nije pojavio na okupljanju Barcelone

Kako izvještava poznati novinar Marcelo Bechler, Lionel Messi se nije pojavio na prvom okupljanju Barceloninih igrača gdje je trebalo da se urade PCR testiranja na korona virus.

Lionel Messi - Scsport.ba

Njega su u Barceloni čekali, ali Argentinac se nije pojavio jer se očito ne smatra više igračem katalonskog kluba. Podsjećamo, Messi je već poslao zvanično obavještenje u kojem piše da više nije član Barce i da želi da se ugovor raskine jednostrano, tačnije na njegovu štetu.

Inače, svi ostali igrači su stigli na testiranje, uključujući i Luisa Suareza za koga se pričalo da će otići iz kluba.

Messi je također obavijestio klub da ne želi doći na pripreme, a uveliko se špekuliše da će Argentinac postati fudbaler Manchester Cityja. Njemu inače ugovor sa Barcelonom ističe na kraju sezone 2020/21, a navodno su sada Katalonci spremni prihvatiti ponudu od 280 miliona eura, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh