Fudbal

Sahranjen trener Jagodine Stefan Pavlović, koga je udario grom

Imao je samo 29 godina.

Stefan Pavlović - Screenshot

Trener mlađih selekcija člana Prve lige Srbije FK Jagodina, Stefan Pavlović, koga je za vrijeme treninga 18. avgusta udario grom, pa je od posljedica udara groma preminuo u utorak na VMA, sahranjen je u subotu na Gradskom groblju u Jagodini.

Mladog trenera ispratio je veliki broj sugrađana.

Pavlovića (29) je grom udario oko 18,40 sati dok je sa dvadesetak djece Škole fudbala FK “Jagodina” i sa kolegama obavljao trening. Prva pomoć mu je pružena na terenu, na mjestu udara groma, a u Opštu bolnicu je odvezen u stanju kliničke smrti – rečeno je nedavno “Tanjugu” iz Doma zdravlja u Jagodini.

U Opštoj bolnici u Jagodini, na odjeljenju urgentne medicine, bio je na intenzivnoj njezi u šok sobi, u vještačkoj komi – istakao je zamjenik direktora Opšet bolnice dr Vladimir Nedeljković.

Odlukom konzilijuma ljekara, dan kasnije Stefan Pavlović je prevezen na VMA, gdje je uprkos naporima, najboljih medicinskih stručnjaka Srbije, preminuo u utorak uveče, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh