Fudbal

Nastavlja se Premijer liga, danas najzanimljivije u Tuzli i Mostaru

Susretom između Mladosti i Olimpika u Doboju kod Kaknja počinje 6. kolo Premijer lige BiH, a ekipa Širokog Brijega imat će priliku da eventualnom pobjedom protiv Slobode kao lider ode na prvu pauzu u novoj sezoni.

Željezničar - Velež - SCsport.ba

Mladost će na svom stadionu dočekati Olimpik nakon velike pobjede protiv Željezničara na Grbavici u prošlom kolu, a ovaj tim se nada da s nova tri boda može značajno popraviti utisak i u potpunosti se izvući iz velikih problema koje su na početku imali.

U 19:00 sati na stadionu Rođeni u Mostaru Velež će dočekati Tuzla City. Gosti su trenutno na četvrtoj poziciji sa devet osvojenih bodova, jednim više od Veleža koji je sa osam bodova na šestoj poziciji.

Rođeni nakon poraza od Željezničara u prvom kolu imaju omjer od dvije pobjede i dva remija, dok je Tuzla također u dobroj formi i u posljednja dva susreta osvojili su šest bodova.

U posljednjem meču dana na stadionu Tušanj sastaju se ekipe Slobode i Širokog Brijega. Ukoliko gosti s Pecare ustvare pobjede i osvoje tri boda, oni će doći do brojke od 14 osvojenih bodova i kao lideri će dočekati prvu ovosezonsku pauzu u Premijer ligi BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh