Fudbal

Sarajevo se pobjedom u Cardiffu plasiralo u drugo pretkolo Lige prvaka

Bh. prvak je u 16. minuti poveo golom Benjamina Tatara, a isti igrač je u 66. minuti udvostručio prednost Bordo tima

Sarajevo / Screenshot

U prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka Fudbalski klub Sarajevo ostvario je pobjedu kod Nomadsa u Cardiffu rezultatom 2:0. Ovom pobjedom Sarajevo je izborilo plasman u drugo pretkolo Lige prvaka.

Bh. prvak je u 16. minuti poveo golom Benjamina Tatara, a isti igrač je u 66. minuti udvostručio prednost Bordo tima, prenosi “Fokus“.

Kao što je poznato Sarajevo će u drugom pretkolu igrati u Bjelorusiji protiv Dynamo Bresta koji je jučer slavio protiv Astane.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh