Fudbal

Željezničar u Visokom pobijedio Bosnu s uvjerljivih 8:1

Fudbaleri Željezničara su u trening-utakmici savladali domaću Bosnu u Visokom sa 8:1.

Željezničar - fkz.ba

Prvo poluvrijeme su Plavi riješili u svoju korist sa 3:0. Dva gola postigao je Juričić, a jedan Subašić. U drugom dijelu sarajevski tim postiže još pet golova. Po dva gola su dali Lendrić i Hajrić, a posljednji gol djelo je Miletića. Strijelac počasnog gola za domaće bio je Karišik.

Željezničar prvo poluvrijeme: Muftić – Stevanović, Drina, Beća, Milićević – Jamak, Bekrić – Gasal, Subašić, Mujić – Juričić. Drugo poluvrijeme: Erić – Blažević, Miletić, Kosorić, Šehić – Alispahić, Mujezinović, Veselinović, Štilić – Hajrić, Lendrić.

Narednu utakmicu Željezničar, koji je aktuelni lider m:tel Premijer lige BiH, igra protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a ovaj susret 5. kola domaćeg prvenstva je na rasporedu u petak s početkom od 19 sati, pišu “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh