Fudbal

Barcelona prijavila pozitivnog igrača na koronavirus

Nakon što je Barcelona savladala Napoli i izborila plasman u Lisabon, na završnicu Lige prvaka, iz španskog kluba su potvrdili prisustvo koronavirusa kod jednog igrača. Na sreću, u pitanju nije niko od fudbalera koji će kandidirati za tim protiv Bajerna u Lisabonu.

Riječ je o jednom od devetorice igrača koje je Barcelona okupila kako bi počeli pripreme za novu sezonu. Neimenovani fudbaler ne osjeća simptome, trenutno mu je dobro i izolovan je kod kuće. Kako se navodi u klupskom saopćenju, igrač nije dolazio u kontakt sa prvim timom prethodnih dana i nije imao susret sa fudbalerima na meču protiv Napolija.

Prethodno je probleme sa koronavirusom imao i Atletiko Madrid, koji također treba da igra završnicu Lige prvaka, ali i Valensija, za koju je sezona gotova.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh