Fudbal

Premijer liga BiH / Krupa spremna na tešku utakmicu protiv Olimpika

Krupa sutra u okviru 3. kola m:tel Premijer lige dočekuje ekipu FK Olimpik. Tim povdom medijima se obratio trener Zoran Marić.

Mihael Modić - FK Krupa

Objektivno nas čeka jako teška utakmica iz više razloga. Prvo dolazimo iz dva poraza kao i naš sutrašnji gost. Igramo našoj kući i sve osim naše pobjede nije dobar rezultat. Dolazimo sa dosta problematike iz prethodnog perioda ne možemo da kompletiramo ekipu, imamo problema sa sankcijama i sa povredama. Okolnosti su takve ali pripremali smo se za ovu utakmicu sa ciljem da pobjedimo, što neće biti lako. Morat ćemo voditi računa o svim detaljima, u ovom momentu bi nam ta pobjeda jako puno značila u svakom pogledu. Bez obzira što je sljedeća utakmica već za tri dana, razmišljamo samo o sutrašnjoj, rekao je Zoran Marić.

Igrač Mihael Modić pred sutrašnju utakmicu ističe:

Sutra nas očekuje jako teška utakmica, s obzirom da i oni dolaze iz dva poraza, željni su bodova isto kao i mi. Mislim da moramo dati svaki atom snagu na utakmici sutra, i da uzmemo 3 boda.

Utakmica između Krupe i Olimpika na rasporedu je u srijedu 12.8.2020. sa početkom u 17:30 sati na stadionu u Krupi na Vrbasu, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh