Fudbal

Lionel Messi se povrijedio na treningu

Fudbaleri Barcelone će u petak u sklopu prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka na Camp Nou dočekati ekipu Bayerna, a susret protiv Bavaraca bi mogao propustiti Lionel Messi zbog povrede.

Lionel Messi - Scsport.ba

Argentinac se nakon utakmice protiv Napolija požalio na bolove, a prema pisanju španskih medija, Messi je jučer propustio trening Barcelone, pa gotovo sigurno neće biti 100 posto spreman za utakmicu protiv njemačkog velikana.

Prema pisanju španskih medija, odbrambeni igrač Napolija Kalidou Koulibaly je na pomenutom susretu između ova dva kluba žestoko startovao nad Messijem, a Argentinac se nažalost navijača Barcelone nije uspio oporaviti.

Konačnu odluku o tome da li će Messi igrati protiv Bayerna donijet će medicinsko osoblje kluba, kao i Quique Setien, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh