Fudbal

Skraćena lista: Zrinjski, Željezničar i Borac saznali imena potencijalnih protivnika u Evropskoj ligi

Žrijeb na rasporedu sutra.

Evropska liga - Sport1.oslobodjenje.ba

Sutra će biti održan žrijeb prvog pretkola Evropske lige, a tri predstavnika Bosne i Hercegovine igrat će u ovoj fazi takmičenja. Pritom je Zrinjski nosilac, a Željezničar i Borac su nenosioci.

Naši timovi su saznali imena potencijalnih protivnika, pa je mostarski tim tako u grupi sa luksemburškim timovima Differdangeom i Union Titusom te ekipom Bala Town iz Velsa. Jedan od ova tri tima bit će protivnik Zrinjskog.

Pred Željezničarom je mnogo teži posao, i njegovi potencijalni protivnici su izraelski Maccabi Haifa, kiparski Apollon Limassol, te Alashkert iz Armenije.

Mogući protivnici FK Borac su kiparski APOEL, Sutjeska iz Nikšića, Beitar Jerusalem iz Izraela, te pobjednik iz duela Iskra Danilovgrad/Santa Coloma, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh