Fudbal

Ognjen Valjić definitivno u Komitetu za sudije i suđenje NSBiH, želi i u UEFA-u

Ognjen Valjić će definitivno da se vrati u Nogometni savez Bosne i Hercegovine, a u budućnosti će biti na poziciji člana Komiteta za sudije i suđenje NSBiH, javljaju mediji iz manjeg bh. entiteta…

Ognjen Valjić - SCsport.ba

Kao što se već odavno i najavljuje, Ognjen Valjić će definitivno da se vrati u Nogometni savez Bosne i Hercegovine, a u budućnosti će biti na poziciji člana Komiteta za sudije i suđenje NSBiH, javljaju mediji iz manjeg bh. entiteta.

Valjić je nekadašnji premijerligaški sudija sa FIFA značkom, trenutno obnaša i funkciju generalnog sekretara FSRS, a danas je dobio dozvolu da postane član Komiteta za sudije i suđenje krovne kuće bh. fudbala.

Neće to biti sve od Valjića, pošto, kako piše “Faktor“, on želi da ga NSBiH u oktobru predloži za listu posmatrača suđenja, na kojoj su već od ranije Elmir Pilav i Rusmir Mirković.

Ostaje da vidimo hoće li se i to dogoditi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh