Fudbal

Otputovao u Sloveniju: Iličić ne igra zbog misterioznog problema i propustit će Ligu prvaka

Fantastični slovenački reprezentativac Josip Iličić proživljava teške trenutke na privatnom planu, o kojima niko ne želi govoriti, pa je tako otputovao kući u Sloveniju.

Josip Iličić - SCsport.ba

Iličić nikako ne igra u posljednje vrijeme u Seriji A, a u dresu Atalante neće biti ni u završnici Lige prvaka što je ogroman hendikep za Bergameze.

Sky Sports piše da se Iličić vraća u Sloveniju kako bi bio sa svojom porodicom i da u klubu misle da je bolje da bude tamo jer mu misli nisu na fudbalu trenutno.

Govori se i da postoji ozbiljan problem koji nema nikakve veze sa fudbalom, ali niko ne želi otkriti o čemu je zapravo riječ. Također, Sky navodi da je Iličić zbog toga pao u tešku depresiju i da ima ozbiljnih problema na psihološkom nivou.

Podsjetimo, Ililić je priznao da je prije dvije godine razmišljao da prekine karijeru zbog misteriozne bolesti, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh