Fudbal

Maurizio Sarri: “Pjanić se mora pomiriti sa mojom odlukom”

Juventus će u nedjelju (21.45 sati), u okviru 36. kola italijanske Serije A, ugostiti Sampdoriju i u slučaju pobjede odbraniti titulu šampiona Italije.

Miralem Pjanić - Juventus.com

Naš as Miralem Pjanić (30) nije igrao u posljednja dva meča “Stare dame” iz Torina, što je bila jedna od tema press konferenciji pred meč sa klubom iz Đenove.

Pjanić je ove sezone odigrao 46 utakmica, a u protekla dva meča sam birao druge igrače jer smo igrali protiv klubova koji su fizički nadmoćniji, rekao je trener Juventusa Mauricio Sari (Maurizio Sarri) te dodao:

Pjanić je igrao mnogo, a trenutno ima i malu povredu. Vidjet ćemo da li će igrati protiv Sampdorije. Ne sumnjam u njegov profesionalizam. No, ako sam napravio drugačiji izbor za neku utakmicu, on se jednostavno mora pomiriti sa mojom odlukom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh