Fudbal

Guardiola posjeduje dream team, a za sljedeći prelazni rok ima 300 miliona funti na raspolaganju

Španac želi četiri fantastična pojačanja na Etihadu.

Pep Guardiola - Nezavisne.com

Kako javlja katalonski Sport Pep Guardiola će u sljedećem prelaznom roku na raspolaganju imati 300 miliona funti za pojačanja Manchester Cityja.

Građani u sljedećem prelaznom roku žele angažovati četiri nova fudbalera i to dva stopera, zamjenu za Leroya Sanea koji je otišao u Bayern, te još jednu napadačku opciju.

Potrebni su im stoperi koji igraju desnom i lijevom nogom, a Guardiola je kao moguća pojačanja identifikovao Kalidou Koulibalyja iz Napolija, Diega Carlosa iz Seville, te Milana Škriniara iz Intera.

Ferran Torres je označen kao moguća zamjena za Leroya Sanea, a Valencia za njegove usluge traži između 30 i 40 miliona eura dok je kao napadačka opcija označen Nijemac Kai Havertz koji nastupa za Bayer Leverkusen, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh