Fudbal

Neodgovorna tetka Elma pustila Ronaldovog sina samog na jet-ski, policija otvorila istragu

Policija u Madeiri je otvorila istragu protiv Cristiana Ronalda juniora, najstarijeg sina portugalske nogometne zvijezde.

Sin Cristiana Ronalda - Instagram

Ronaldo je poslao na odmor svog desetogodišnjeg sina na Madeiru kod majke Dolores i sestre Elme, ali nije mogao ni slutiti šta će se desiti.

Elma je na Instagramu proteklih dana objavljivala fotografije i videozapise kako zabavlja Cristiana juniora i njegove prijatelje, no u jednom trenutku se očito ponašala neodgovorno.

Naime, pustila je desetogodišnjaka samog na jet-ski, što je zakonom zabranjeno u Portugalu.

Da stvar bude gora, objavila je i videozapis, a potom ga brzo i uklonila, no već su se pojavili screenshotovi koji su na kraju proslijeđeni i policiji.

Jet-ski samostalno smiju voziti samo punoljetne osobe, a kazna koja će biti uručena Ronaldu će se kretati između 298 i 2.990 eura.

To je za Ronalda, koji s Georginom uživa na neimenovanoj lokaciji s ostalom njihovom djecom, prava sića no i pored toga sigurno će upozoriti sestru da se ovakvi incidenti ne smiju ponavljati s obzirom na to da je sve moglo i mnogo gore završiti po njegovog sina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh