Fudbal

Pjanić se obratio na katalonskom, urnebesna reakcija nogometaša: Šta bolan reče

Jako sam sretan, dat ću sve od sebe za ovaj klub. Vidimo se uskoro, poručio je bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić na katalonskomnakon što je ozvaničen njegov transfer u Barcelonu.

Podsjetimo, 30-godišnji veznjak sinoć je i zvanično postao novi nogometaš katalonskog diva. Pjanić će na jesen i zvanično preći u redove aktuelnog prvaka Španije.

Nakon što su Juventus i Barcelona ozvaničili transfere Pjanića i Arthura Mela koji je otišao u Torino, reprezentativac Bosne i Hercegovine oglasio se na društvenim mrežama.

Pjanić je prvo poslao poruku navijačima Juventusa, a onda se na katalonskom jeziku obratio navijačima Barcelone. No, njegova izjava izazvala je šaljive komentare brojnih nogometaša.

Reakcije – Twitter

“Šta bolan reče”, poručio je kapiten Rome i BiH, Edin Džeko.

Slično je reagirao i hrvatski nogometaš Dejan Lovren.

“Ma hajde ti na našem brate, pusti ovog gdje ti ne može ni translator prevesti”, napisao je Lovren.

I Zvjezdan Misimović imao je komentar na ovo obraćanje Pjanića.

“Gjsbdblekxbwnkyvejyvw”, bio je komentar Zvjezdana Misimovića.

Ovo je sve osim na španskom, da nije na japanskom, upitao se i Ervin Zukanović.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh