Fudbal

Edin Višća se oglasio nakon pobjede Basaksehira: Šta je izjavio bh. reprezentativac

Klub bh. fudbalera upisao novu pobjedu.

Edin Višća - Haber.ba

Basaksehir je u utakmici 27. kola turske Super lige savladao Alanyaspor sa 2:0. Domaći su utakmici riješili u drugom poluvremenu, a vodstvo svojoj ekipi donio je Tekdemir u 64. minuti utakmice.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Višća, pogotkom u 79. minuti postavio je konačan rezultat na pomenutom susretu.

Tako je Basaksehir pobjedom otvorio nastavak turske Super lige, gdje će se klub bh. fudbalera do kraja sezone boriti za pozicije koje vode u Evropu.

No, jedan od najboljih igrača ovog kluba i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Višća, oglasio se putem Instagrama, te poručio kako je njegova ekipa, kada je počela trenirati nakon duge pauze, bila u fantastičnoj formi, gdje su svi pokazali veliku odgovornost.

Kao ekipa koja voli igrati fudbal, pokazali smo glad kako na treninzima, tako i na utakmicama. Veoma je važno što smo sezonu otvorili sa pobjedom, i sada se možemo usredotočiti na sljedeće utakmice“, napisao je Višća na Instagramu, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh