Fudbal

Remi Ćerimagića i Ibričića: Bivši Zmaj golom u finišu spasio Domžale od četvrtog vezanog poraza

Susret 27. kola slovenske Prve lige između Triglava i Domžala okončan je bez pobjednika, a duel dva tima koji su u posljednja tri susreta upisale isto toliko poraza okončan je s 1:1.

Tim iz Kranja čiji dres nosi nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Armin Ćerimagić, koji je zaigrao od prve minute, poveo je početkom drugog poluvremena. Strijelac za vodstvo domaćina bio je Beqiri u 50. minuti susreta.

Kada je 13 minuta prije kraja utakmice Sven Karić u redovima gostiju zaradio direktan crveni karton činilo se da će Triglav minimalnom pobjedom prekinuti negativnu seriju.

Ipak, da tako ne bude pobrinuo se Senijad Ibričić koji je u 86. minuti iz slobodnog udarca postavio konačnih 1:1,piše Faktor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh