Fudbal

Navijačka ljubav ne poznaje granice: Iznajmio dizalicu kako bi gledao svoj klub na gostovanju

I u poljskoj Ekstraklasi nastavljena je sezona nakon što ju je prekinula pandemija koronavirusa.

Dizalica, navijač - Slask

Takmičenje u najjačem fudbalskom rangu u Poljskoj nastavljeno je bez publike, no ni ove mjere koje je izrekao tamošnji savez nisu spriječile jednog navijača Slaska da prati utakmicu svog kluba na gostovnju kod Wisle iz Plocka.

Ovaj domišljati navijači očito je po svaku cijenu želio uživo pratiti susreta na stadionu Kazimierza Górskiego, zbog čega je iznajmio dizalicu s koje je pratio preokret svog tima za pobjedu od 2:1.

Nesvakidašnji potez ovog navijača pohvalili su i iz Slaskove PR, te su mu se putem društvenih mreža zahvalili na podršci, a obećali su mu i nagradu, prenosi “Faktor“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh