Fudbal

O potezu Mohameda Salaha sa benzinske pumpe bruji cijela Engleska

Takmičenje u engleskoj Premier ligi nastavit će se za sedam dana, a zvijezda Liverpoola Mohamed Salah (27) je između dva treninga pokazao koliko je ustvari jednostavna osoba.

Mohamed Salah - Twitter

Napadač Redsa i reprezentativac Egipta svratio je na benzinsku pumpu pri povratku sa treninga te oduševio okupljene.

Neki su se s njim željeli fotografisati, a on je otišao i korak dalje te je svima koji su se u tom trenutku nalazili na benzinskoj pumpi platio račune za gorivo.

– Kako ga ne voljeti – jedan je od komentara sa društvenih mreža nakon ovog poteza zvijezde kluba sa Anfield Roada o kojem bruji cijela Engleska.

Redsi bi teoretski za deset dana mogli osigurati naslov prvaka nakon 30 godina, i to na gostovanju kod gradskog rivala Evertona na Goodison Parku.

Da bi se to dogodilo potrebno je da City izgubi od Arsenala. No, pobijede li Građani Topnike, Liverpoolu će trebati još šest bodova za titulu prvaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh