Fudbal

Katalonski list predstavio Pjanića kao Crnogorca

Juventus i Barcelona oko Miralema Pjanića već pregovaraju mjesec dana, a nikako da se dogovore oko njegovog eventaulnog transfera u redove španskog velikana.

Miralem Pjanić - Screenshot

Mediji su pisali kako je Juventus za Pjanića tražio neke od fudbalera Barcelona, a da je španski velikan nudio novac i Brazilca Artura, koji je, na kraju, odbio da bude dio trampe dva kluba, prenosi “Sport1“.

Ipak, katalonski list “Dario Sport”, obrukao se u jednom tekstu, kada su za nacionalnost reprezentativca Bosne i Hercegovine, Pjanića, nepažnjom ili neznanjem stavili da je Crnogorac.

El Montenegrino (Crnogorac) je ključni igrač za Barcelonu i za sportski sektor i za trenera Setijena, koji ga vidi kao startera u sredini terena zajedno sa Busquetsom i De Jongom“, naveo je katalonski sportski list.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh