Fudbal

Predsjednik kluba osuo paljbu po bh. veznjaku: “Umislio je da je najveća zvijezda na svijetu, lagao je sve vrijeme”

Predsjednik Pogoń Szczecina Jarosław Mroczek je u intervjuu za Super Express istakao da je bh. veznjak Zvonimir Kožulj lagao.

Jarosław Mroczek - Sport1.ba

Mroczek je istakao da je naš veznjak želio da napusti klub i da se ponašao veoma neprofesionalno, te da je jedna od najvećih klupskih pogrešaka.

– Kožulj je lagao da želi da ostane sa nama jer je sanjao o napuštanju kluba posljednjih pola godine. Umislio je da je najveća zvijezda na svijetu i nije želio ostati, rekao je Mroczek i dodao:

– Ne bih želio da mu više dajem pažnju, ali on je naša fatalna pogreška. Bio je jako neprofesionalan u posljednje vrijeme u klubu.

Kožulj više nije igrač Pogoń Szczecin jer je ugovor prekinut u aprilu na obostrano zadovoljstvo. Bh. fudbaler je bio zvijezda poljskog kluba, no na kraju se nisu uspjeli dogovoriti oko mogućeg produženja na dodatnu godinu.

Podsjetimo, Kožulj se pridružio Pogońu u junu 2018. godine kada je došao iz splitskog Hajduka, a ranije je još nastupao za Široki Brijeg.

U 56 nastupa u dresu Pogona postigao je 12 pogodaka, a također je ubilježio i 11 asistencija, a za reprezentaciju BiH je debitovao na Kirin Kupu protiv Japana, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh