Fudbal

Zmajevi pali na ispitu: Dinamo odlučio “sakriti sramotu” Izeta Hajrovića i Amera Gojaka

Amer Gojak i Izet Hajrović okušali su se u novom izazovu Dinama “30 sekundi”, ali se nisu proslavili.

Naš dvojac trebao je pokazati znanje o HHL ligi, ali im to nije pošlo za rukom. Stoga je Dinamo odlučio da “sakrije sramotu” Zmajeva, pa je video izbrisan.

Dok na službenoj Facebook stranici kluba još uvijek postoji poveznica koja vodi na video, isti nije dostupan na YouTubeu, piše 24sata.hr.

Gojak i Hajrović trebali su procijeniti koliko će znati nabrojati HNL klubova. Izet je rekao kako će ih znati nabrojati sve, dok je Gojak rekao da ih zna osam.

– Dinamo, Hajduk, Rijeka, Gorica, Lokomotiva, Istra, Inter, Varaždin – nabrojao je Hajrović, koji je zaboravio Osijek i Slaven Belupo.

Amer se nije proslavio ni s trenerima u HNL-u te je nabrojao samo Jovićevića (Dinamo), Tudora (Hajduk) i Ivkovića (Inter).

Gojak ga je pobijedio u izazovu nabrajanja ženskih imena u 30 sekundi (Hajrović se sjetio samo tri), nisu mogli nabrojati više od deset klubova iz italijanske Serie A…

Uglavnom, sve je zamišljeno kao dobra zabava, ali Dinamov bh. dvojac se prilično osramotio…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh