Fudbal

Preokret u slučaju Miralema Pjanića: Šta Juventus sada traži od Barcelone

Mladi fudbaler na meti Stare dame.

Miralem Pjanić - Juventus.com

Miralem Pjanić, fudbaler Juventusa i reprezentacije Bosne i Hercegovine, posljednjih dvadesetak dana, često se pojavljuje u italijanskim i španskim medijima, a kao glavni razlog je njegov eventualni transfer u redove katalonskog giganta.

Međutim, klubovi još uvijek nisu postigli dogovor oko visine odštete za ovaj transfer ili igrača koji će biti uključen u razmjenu između ova dva kluba.

Iako se spominjalo da će Barcelona u suprotnom smjeru poslati Arthura Mela, čini se da Stara dama sada za našeg fudbalera želi 17-godišnjeg velikog talenta iz La Masije, a radi se o Ansu Fatiju.

Kako javljaju italijanski i španski mediji, Barcelona ne želi pustiti mladog fudbalera u Juventus. Međutim, ukoliko se ispostavi da Arthur Melo zaista ne želi učestvovati u razmjeni dva kluba, Barcelona će morati ‘žrtvovati’ Fatija kako bi doveli Miralema Pjanića, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh