Fudbal

Preminuo mladi fudbaler (24) – Pronađen mrtav u svom stanu

Ova vijest duboko je potresla njegov klub Morkam i bivši tim Madervel.

Christian Mbulu - Screenshot/Twitter

Mladi engleski fudbaler Kristijan Mbulu preminuo u 24. godini. Ova vijest duboko je potresla njegov klub Morkam i bivši tim Madervel, piše “Srbija danas“.

Mbulu je u utorak pronađen mrtav u svom stanu, a za sad nema informacija o uzrocima smrti. Iz policije su samo naveli da nisu pronađene sumnjive okolnosti i da se mora sačekati obdukcija.

– Vijesti su nas šokirale, neizmjerno smo tužni. Kristijan je kod nas došao u januaru i bio je izuzetno cijenjen član tima. Gubitak je veoma bolan za svakoga ko je imao priliku da ga upozna. Molimo sve da iskažu pštovanje prema Kristijanovoj porodici u ova tužna vremena – navodi se u saopštenju Morkama, engleskog četvrtoligaša.

Ni u Madervelu, za koji je snažni defanzivac igrao prije dvije sezone, nisu skrivali tugu.

– Bio je veoma prijatan i posvećen momak. Mislima smo uz njegovu porodicu u ovo izuzetno teško doba. Nadam se da će svi poštovati njihovu privatnost – istakao je predsednik škotskog kluba Džim Mekmahon.

Igrač rođen u Njuhemu karijeru je započeo u Brentvudu, a zatim igrao za Milvol, Kanej, Breintri, Madervel, Kru Aleksandru i Morkam, u koji je stigao u januaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh