Fudbal

Loše vijesti s treninga Milana: Zlatan Ibrahimović teško povrijeđen

Užasne vijesti za navijače Milana stižu s današnjeg treninga gdje se povrijedila najveća zvijezda tima Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović - Twitter

Šveđanin, koji se nedavno priključio Rossonerima i počeo trenirati, na današnjem treningu, i to u posljednjim trenucima, prilikom jednog udarca povrijedio se teže.

Prema prvim informacijama, švedski napadač bosanskih korijena je povrijedio list na treningu, koji je odmah prekinut kako bi mu se ukazala prva pomoć, prenosi “Radiosarajevo“.

Ibrahimović se odmah nakon šuta uhvatio za mišić lista noge nakon čega je izveden sa terena. Drugi opet govore da bi mogao biti problem u Ahilovoj tetivi.

Kako je prenio Gianluca Di Marzio, povreda je veoma teška.

Uskoro očekujemo saopćenje Rossonera, ali djeluje da Ibrahimovića nećemo gledati na terenu kada se sezona završi, što vjerovatno znači i da je završena njegova era na San Siru.

Rezultati detaljnih pregleda bit će objavljeni večeras, ali prve informacije govore da je riječ o ozbiljnijoj povredi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh