Fudbal

Sin Miralema Pjanića s bajramskom čestitkom “zasjenio” ostale bh. sportske zvijezde

Najbolji bh. sportisti danas su putem putem društvenih mreža uputili bajramske čestitke muslimanima u Bosni i Hercegovini, ali i onima širom zemaljske kugle.

Sin Miralema Pjanića - Youtube

Najveće “face” našeg sporta predvođene Edinom Džekom, Jusufom Nurkićem, Amelom Tukom, Džananom Musom i brojnim drugi sportistima naše zemlje poslali su lijepe poruke u svojim čestitkama, no sve ih je “zasjenila” čestitka jednog dječaka. Riječ je o Edinu Pjaniću, sinu našeg reprezentativca Miralema Pjanića.

Nasljednik veznjaka Juventusa pobrao je sve simpatije nakon što je otac objavio njegovu bajramsku čestitku na svom zvaničnom Instagram profilu, a koju je uputio dedi i nani.

– Bajram Šerif Mubarek Olsun, dedo i nano – kazao je Edin čiju je čestitku za nešto više od sedam sati pogledalo pola miliona koristnika popularne društvene mreže.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️??

Objavu dijeli Miralem Pjanić (@miralem_pjanic)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh