Fudbal

Fudbaler iz Premiershipa optužen za grupno silovanje

Šokantna vijest stiže iz Engleske gdje je fudbaler jednog od engleskih premierligaša optužen za grupno silovanje.

Fudbalska lopta - Nezavisne.com

Daily star prenosi da se silovanje dogodilo tokom zabave za vrijeme karantina kada se žrtva probudila pored fudbalera i istakla da su joj u piće tokom zabave stavljali drogu.

Djevojka je ostala anonimna iz pravnih razloga, a navela je da misli kako ju je silovalo više prijatelja pomenutog fudbalera, kao i on sam.

Identitet fudbalera nije poznat, a policija nije željela da komentariše ove navode.

Prijatelji djevojke su rekli da se ona počela ponašati čudno nakon dva pića, a kada se probudila naredno jutro imala je ogrebotine na nogama, dok je fudbaler bez odjeće bio u krevet pored nje.

Na pitanje o tome šta se dogodilo, on joj je rekao da su imali se*s prethodne večeri, ali su njeni prijatelji rekli da je praktično jedva stajala na nogama, te da svjesno u se*sualni odnos nije mogla pristati, piše “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh