Fudbal

Neymar ljubi Balkanku: Ljepotica ukrala srce slavnom fudbaleru

Najbolji brazilski fudbaler do ušiju zaljubljen u djevojku sa Balkana.

Neymar - Agencije

Slavni brazilski fudbaler Nejmar da Silva Santos (28) i manekenka Natalija Barulić (28) krase naslovnu stranu ruskog izdanja magazina GQ, čime su potvrdili svoju romansu.

Iako već neko vrijeme na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, ovaj par nije želio javno da govori o svom odnosu.

“U odbrani svojih najmilijih. Junaci junskog broja Nejmar i Natalja sve nas podsjećaju na to koliko je važno podržati i zaštititi svoje najmilije. Nije važno da li sjedite u samoizolaciji u svoja četiri zida ili morate da komunicirate preko telefona. Čuvajte se, ostanite jaki”, poručili su iz magazina.

‘Bonnie i Clyde’, napisala je manekenka u opisu fotografije na kojoj grli čuvenog fudbalera.

Spekulacije o njihovoj vezi su počele kad je Natalija nedavno čestitala Nejmaru rođendan zajedničkom fotografijom, uputivši mu emotivnu poruku.

“Svi znaju koliko si nevjerovatno talentovan, ali kad bi samo znali kako si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo”.

Inače, Natalija je bivša balerina i manekenka koja se pojavila na naslovnim stranama Maksima, Eskvajera i Ofišijela. Rođena je u Kaliforniji, ali je vuče porijeklo sa Balkana. Naime, njen otac je Hrvat, a kako piše španski Pipl riječ je o uglednom biznismenu iz Zagreba.

“Ja sam poluhrvatica. Kako je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put”, napisala je u opisu slike iz Dubrovnika, piše “Index“.

Natalija je prije Nejmara bila u vezi sa kolumbijskim pop i regeton pjevačem Malumijem, čije je pravo ime Huan Luis Londonjo Arijes, s kojim je 2018. došla u Hrvatsku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh