Fudbal

Amra Džeko otkrila detalje iz avgusta prošle godine: “Noge su mi se tresle nakon Edinovog poziva”

Supruga bh. fudbalera govorila za La Gazzettu dello Sport.

Amra i Edin Džeko - Sport1.ba

Amra Džeko, supruga kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine i Rome, Edina Džeke, u razgovoru za Gazzetta dello Sport, otkrila je neke nepoznate detalje iz avgusta prošle godine kada je naš kapiten bio blizu prelaska u redove milanskog Intera.

Italijanski mediji su pisali kako su njih dvoje djecu upisali u školu u Milano, i da je bilo sve spremno kako bi se transfer ozvaničio.

To nije istina. Transfer, također, nije bio spreman, ali razmišljali smo o tome da treba pakovati kofere. Zatim sam sredinom avgusta bila u Sarajevu i spremala se za crveni tepih. Kada me Edin nazvao i kazao da će ostati, noge su mi se tresle. Jedinstvena emocija“, kazala je Amra Džeko.

Ona se potom osvrnula na njihov život u Rimu te je istakla kako baš voli taj grad.

Uvijek sam puno putovala zbog posla. U Rimu sam se osjećala kao kod kuće. Ljudi su topli, otvoreni kao u Bosni, vrijeme je lijepo“, kazala je supruga našeg fudbalera.

Amra Džeko je kazala kako Edin ima izvanredan odnos sa Fonsecom.

Edinov odnos sa Fonsceom je izvanredan, kao i sa svima ostalima. On je takav, veliki je zaista profesionalac“, kazala je Amra Džeko, prenosi “Sport1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh