Fudbal

Najbolji napadač Veleža napustio klub: “Sretno Fajke!”

Zbog cjelokupne situcije zahvaćene pandemijom korona virusa te gotovo izvjesnog prekida prvenstva a na insistiranje Nusmira Fajića, koji je izrazio želju da svoju karijeru nastavi u drugoj sredini, FK Velež Mostar i igrač su dogovorili sporazumni raskid ugovora.

Nusmir Fajić - FKVelez.ba

Popularni Fajke rođen je 12. januara 1987. godine. Dio je Rođenih od sezone 2018/2019. Uz 28 golova u 28 utakmica Prve lige FBiH dao je veliki doprinos i učestvovao u povratku Rođenih u društvo najboljih, navode u saopštenju iz FK Velež, te dodaju:

U dosadašnjem dijelu prvenstva BH Telecom Premijer lige BiH odigrao je 19 utakmica u kojima je postigao 4 gola i upisao 5 asistencija te je svojim iskustvom, borbenošću i zalaganjem učestvovao u odličnim partijama i rezultatima kluba.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našem Fajketu te mu želimo mnogo sreće i zdravlja u nastavku!

Sretno Fajke!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh