Fudbal

Ima li ko sretniji? Otac digao sina na ramena i omogućio mu da gleda trening Liverpoola

Fudbaleri Liverpoola su jučer ujutro stigli u trening kamp na posljednji trening u manjim grupama prije današnjeg  povratka kolektivnom treniranju.

Otac i sin - SportSport.ba

Kroz kapije kampa u Melwoodu prošle su neke od najvećih zvijezda Redsa poput defanzivca Virgila van Dijka, veznjaka Fabinha, ali i kapitena Jordana Hendersona.

S obzirom da su se zaželjeli svojih junaka navijači Liverpoola ne vrebaju od načina da vide svoje ljubimce. Jedan od dječaka je prednjačio u tome, a otac mu je odlučio ispuniti želju, piše “SportSport“.

Očigledno veliki navijač Redsa je stavio sina na ramena, podigao se na prstiće i omogućio mu da koliko-toliko posmatra trening.

Mališan je na glavi nosio kapu s navijačkim obilježjem Liverpoola, u rukama je nosio loptu i njegovoj sreći nije bilo kraja…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh