Fudbal

Ibišević ušao u historiju Bundeslige, jedini je igrač kojem je ovo pošlo za rukom

Imat ćemo milijardu gledalaca, poručio je uoči nastavka Bundeslige Kar-Heinz Rumenigge.

Zlatan Ibrahimović - Facebook

Bundesliga je nastavljana poslije dva mjeseca pauze, što je povratak prvog velikog evropskog takmičenja tokom pandemije COVID-19.

Sve oči danas su bile uprte u Njemačku. Sportski događaj broj jedan u svijetu bio je rurski derbi, u kojem je Borussija Dortmund pregazila Schalke sa 4:0.

Utakmice su gledali i brojni fudbaleri, koji u drugim državama čekaju zeleno svjetlo vlasti za povratak na travnjak. Među njima je i Zlatan Ibrahimović, koji se nakon povratka iz Švedske nalazi u samoizolaciji u Milanu.

On je danas na Instagramu imao zanimljivu prepisku s profilom njemačke elite. Ibrahimović se zahvalio Bundesligi, uz poruku da “ono što kažu, oni i učine”.

Profil Bundeslige zahvalio se švedskom golgeteru i poželio mu dobrodošlicu. Ibrahimović je odgovorio riječima “vidimo se uskoro”,prenosi Faktor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh