Fudbal

Cristiano Ronaldo u krantinu marljivo vježba sa sinom u dvorištu

Cristiano Ronaldo (35) trenutno može igrati fudbal jedino u svome vrtu. Posljedica je to pandemije koronavirusa, a kako se Portugalac nedavno vratio u Torino, mora prvo boraviti u 14-dnevnom karantinu.

Ronaldo sa sinom - Instagram

Ronaldo se iz svoje rodne Madeire u Italiju vratio 3. maja. Imao je čast poletjeti s aerodroma koji je njemu u čast imenovan Međunarodni aerodrom Cristiano Ronaldo Madeira.

Ispred njegove vile na brežuljcima Torina postoji lijepo uređen prostor za igru, a društvo mu na treningu čini 9-godišnji sin Cristiano Junior.

Osim što omogućava razne vježbe s loptom ili bez nje, Ronaldov vrt je prilagođen i za igru na male golove, piše “Bljesak“.

CR7 pokazuje sinu kako koristiti i desnu i lijevu nogu pri udaranju lopte, a svaki od njih ima na programu po deset kontakata s loptom.

“Kakav otac, takav sin”, ponosno je istaknuo Ronaldo na Instagramu, uz prigodni video.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh