Fudbal

Miralem Pjanić trenira uz legendarni hit Šabana Šaulića

Klubovi u Italiji, poslije gotovo dva mjeseca pauze i prekida Serije A, konačno su dobili dozvolu da mogu početi sa treninzima…

Miralem Pjanić - Juventus.com

Klubovi u Italiji, poslije gotovo dva mjeseca pauze i prekida Serije A, konačno su dobili dozvolu da mogu početi sa treninzima kako bi spremno dočekali nastavak prvenstva, iako još uvijek nije zvanično donijeta odluka o datumu povratka na teren, piše “Sport1“.

Tako i igrači u posljednje vrijeme sve češće vrijeme provode u teretani kako bi se na što bolji način spremili za nastavak tamičenja, a jedan od fudbalera koji se priprema na taj način je i naš Miralem Pjanić.

Pjanić je prije nekoliko sedmica objavio snimak kako igra tenis sa prijateljima, a u pozadini je svirao hit Mileta Kitića.

Ovog puta naš fudbaler se nije odlučio za Kitića, ali jeste za legendarnu pjesmu “Nema ništa majko od tvog veselja“, od Šabana Šaulića.

Pogledajte kako je to izgledalo…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh