Fudbal

Barcelona razmišlja o prodaji Suareza, interesovanje pokazalo nekoliko klubova

Barcelona bi ovoga ljeta mogla prodati 33-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza..

Luis Suarez - Dnevnik.hr

Barcelona bi ovoga ljeta mogla prodati 33-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza, za kojeg je zainteresovano više klubova u američkoj MLS ligi, a posebno Inter Miami, čiji je vlasnik David Beckham, objavili su španski mediji.

Suarez ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021., s tim da može biti aktivirana opcija produženja ugovora za još godinu dana.

Iako je urugvajski napadač i ove sezone bio efikasan, postigao je 14 golova, vodstvo Barce boji se mogućih povreda koje su kod igrača njegove dobi česta pojava, a muči ih i njegova velika plata.

Još jedan razlog za njegovu prodaju je i mogući povratak Neymara, te dovođenje napadača Lautara Martineza (22), koji je ove sezone pružao odlične partije u dresu Intera, piše “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh