Fudbal

Premiership se nastavlja 12. juna

“Sun” je sa svojom eksulzivnom vijesti oduševio sve pratioce fudbala i javnost u Engleskoj. Naime, prema pisanju Suna na posljednjoj konferenciji klubova odlučeno je da se Premiership nastavi 12. juna.

Premier League - Twitter

Prvenstvo će se igrati na 12 različitih stadiona, neutralnog karaktera, te će se tu odlučiti prvak Engleske. Klubovi su izrazili želju da završe sezone, a za sada imaju podršku vladinih organizacija u Engleskoj.

Poznato je da će posljednji susreti biti igrani na stadionu West Hama, Arsenala i Manchester Cityja, tj. na London stadionu, Emiratesu i Etihadu, prenose agencije.

Nijednom klubu neće biti dozvoljeno da igra na svom stadionu, kako bi se izbjegao nepredvidivi scenario. Klubovi su također dogovorili novi sastanak za sedam dana, kada bi mogli zvanično saopštiti ovu vijest.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh