Fudbal

Sutra o mogućnosti nastavka fudbalskih takimčenja u BiH

Nogometni savez Bosne i Hercegovine za utorak je zakazao video-konferenciju na kojoj će se razmatrati mogućnost nastavka fudbalskih takimčenja.

Fudbal - Barinfo.me

Na video-konferenciji, koja počinje u 15 sati, učestvovat će čelni ljudi Nogometnog saveza i predstavnici klubova BH Telecom Premijer lige BiH, a razgovarat će se o prijedlogu plana aktivnosti Nogometnog saveza BiH u vezi s mogućim nastavkom BHT Premijer lige BiH i Kupa BiH, piše “Fena”.

Ranije su se spominjala četiri moguća datuma nastavka sezone: 3., 17., 24. i 31. maj. Prva dva termina više nisu aktualna, jer je dogovoren početka priprema minimalno tri sedmice prije prvih službenih utakmica. S obzirom da su klubovi i dalje u mirovanju nastavak će biti moguć tek krajem petog mjeseca, i to u slučaju povoljne epidemiološke situacije.

Premijer liga BiH prekinuta je nakon 22 odigrana kola. Na ljestvici je prvo Sarajevo s 45 bodova, slijede Željezničar (42), Zrinjski (38), Borac (36), Tuzla City (35) itd.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh