Fudbal

Modrića policija zatekla na ulici tokom policijskog sata

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić mogao je da dobije kaznu jer se našao na ulici tokom policijskog časa, ali se na kraju ipak uspeo da se izvuče samo sa opomenom.

Luka Modrić - Twitter

Naime, Luka Modrić i njegov sin su se igrali loptom u dvorištu kuće u Madridu, a jednog momenta je poslije jačeg udarca ista odletjela preko ograde – pravo na ulicu. Baš u momentu kad je sišao da je pokupi pojavilo se patrolno vozilo. Policajci su mu zaprijetili, ali ga nisu kaznili.

Modrić je ovo prepričao saigraču Marselu koji je isti prenio medijima u Španiji, kao i Vinisijusu Žunioru na Instagramu.

“Zove me Luka jedan dan, sav u panici na telefon… Ako učinite još jedan korak, morat ću da vas novčano kaznim” – pričao je Marselo, dok se drugi Brazilac gušio u smijehu, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh