Fudbal

Čak ni Ronaldu nije lako u izolaciji, ali našao je način kako ostati u formi

Nogometaš Cristiano Ronaldo ne može baš raditi od kuće, no odlučio je barem ostati u formi. U tome mu, bez obzira što on misli o tome, pomažu djeca.

Cristiano Ronaldo - Blogspot

Zbog velike medijske pažnje Ronaldo s obitelji pobjegao u malo ribarsko mjesto; evo u kojoj će vili provesti izolaciju.

Portugalski sportaš održava vezu sa više od 200 miliona obožavatelja putem društvenih mreža na kojima je objavio simpatičnu snimku kućnog vježbanja. Devetogodišnji Cristiano Ronaldo Jr. te dvogodišnja djeca Eva Maria Dos Santos, Alana Martina dos Santos Aveiro i Mateo Ronaldo svom 35-godišnjem ocu malo su otežali uobičajeno vježbanje kod kuće u Madeiri, no rezultat je definitivno zabava za cijeli internet, piše Tportal.

‘Djeco, pustite tatu da radi u miru’, napisao je uz snimku Cristiano Ronaldo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh